perjantai 7. helmikuuta 2014

Ski-Café Mehukatti

Mjoo.... kaikki on pakattu huomista näytteille asettelua varten - varmaan paljon semmosta, joka ei sinne kirjaston vitriineihin edes mahdu. Mutta ainahan sitä liian kanssa toimeen tulee.

Jahvat tulloo (ja helemat paukkuu) eli Ski-Café Mehukatti valmistui sittenkin! Ei tullut rantakahvilaa vaan tuli talviseen maisemaan sopiva suksilla ja kelkoilla saavutettava Ski- Café. Pikkasen keräilin jämätavaroita sieltä ja täältä -voi siellä olla jotain uuttakin. Rouwa ja Milla on touhussa lähdössä näyttelyyn - saa nähdä sopiiko tonkka sinne minne olen suunnitellut!



Rouwa ja Milla on kyllä vähän tönkköjä näissä kuvissa. Ne ei ole kuvauksellisia kuten en minäkään :) Idea kuitenkin selvinnee.... tai sitten ei. Onneksi oli loistava Neiti Abi-Kuopuksen kamera käytössä. Eikä ole muuten jahvoja vaan omenoita ketkupolokan kyyvisä.



Huomenna on varmasti hyvä päivä - mutta mie romahan!

tiistai 4. helmikuuta 2014

Mehukatti-tonkka

PikkuRouwien näyttely Oulun kaupungin kirjaston lastenosastolla lähestyy vääjäämättä ja pitäs katella rompetta kasaan mutta mulla vaan pukkaa uutta projektia päälle. Viinilekkeristä on jo tehty jotain, nyt pelastin työmaalta Mehukatti-tonkan ja ajattelin muuttaa sen joksikin kivaksi. Niin mukavia toteutuksia olen nähnyt ainakin pesuainetonkista tehtävän.

Luultavasti tästä tulee joku rantakahvila tain jotain.... Äkikseltään näyttäs ainakin siltä. Ja ihan täpinöissäni olen tästä projektista - saa nähdä valmistuuko ajoissa vai joutuuko romukoppaan.